ΤΟ ΝΕΟ CITROËN C3 AIRCROSS NEXT GEN. SUV ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ AUTOBEST 2018

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ CITROËN

ΤΟ ΝΕΟ CITROËN C3 AIRCROSS NEXT GEN. SUV ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ AUTOBEST 2018

Σήμερα ανακοινώθηκε από την κριτική επιτροπή του Autobest, πως το Νέο Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV, κατέκτησε τον τίτλο του “Καλύτερου Αυτοκινήτου για την Ευρώπη” για το 2018.

Η πανευρωπαική αυτή διάκριση, είναι ακόμη πιο σημαντική λαμβάνοντας υπόψη τους αντιπάλους του και τη σημαντική διαφορά στην τελική βαθμολογία, αλλά το κυριότερο τα μοντέλα που λανσαρίστηκαν την ίδια χρονική περίοδο στην κατηγορία των Compact SUV.

Από το 2001, μετά από την ψηφοφορία των μελών του Autobest, προκύπτει ένα αυτοκίνητο ως “BEST Buy Car of Europe”, αυτό που έχει λάβει τις περισσότερες ψήφους από την κριτική επιτροπή. Σε αυτή συμμετέχουν 31 δημοσιογράφοι από 31 Ευρωπαϊκές χώρες. Τα αυτοκίνητα που είναι υποψήφια, κρίνονται σε 13 διαφορετικές κατηγορίες, στις οποίες περιλαμβάνονται η σχεδίαση, η σχέση τιμής – αξίας, η άνεση για τους επιβάτες και η τεχνολογία, καθώς και η ικανότητα του δικτύου της εκάστοτε μάρκας να καλύψει τις ανάγκες του κάθε αυτοκινήτου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Όπως το 2003, όπου είχε κερδίσει την ίδια διάκριση το Citroën C3, έτσι και τώρα το Νέο  Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV, ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό και κέρδισε το 17ο ετήσιο βραβείο, χάρη στο ξεχωριστό του στυλ και τον πολύ δυναμικό αλλά και “φρέσκο” χαρακτήρα του.

Το Νέο Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV είναι μέρος της Εταιρικής αναγέννησης για τη Citroën και δείχνει με τον πλέον δυναμικό τρόπο την ικανότητα της μάρκας να λανσάρει και να υποστηρίζει τις νέες ιδέες στην αυτοκίνηση. Με την πρώτη του παρουσίαση τον Οκτώβριο, το νέο μοντέλο έχει ήδη ξεπεράσει τις 30.000 παραγγελίες στην Ευρώπη. Οι πελάτες εντυπωσιάζονται από το εσωτερικό, που διακρίνεται για όλα τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν τα μοντέλα της Citroën να ξεχωρίζουν. Η ευρυχωρία, οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες που επιτρέπουν να εισέρχεται άπλετο φως στην καμπίνα και οι δυνατότητες διαμόρφωσης για να ταιριάζει σε κάθε πιθανή ανάγκη, κάνουν το Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV να ξεχωρίζει. Η προσωπικότητα του αυτοκινήτου της Citroën, υπογραμμίζεται ιδανικά με το μεγάλο εύρος των επιλογών που έχει όποιος θέλει να ξεχωρίζει και να επιλέξει κάτι το ιδιαίτερο για το δικό του αυτοκίνητο. Με περισσότερους από 90 συνδυασμούς χρωμάτων στο αμάξωμα και 5 σχεδιαστικά μοτίβα στην καμπίνα, το  Νέο Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV μπορεί να ταιριάξει ιδανικά σε όλες τις απαιτήσεις και να γίνει όσο ξεχωριστό θέλει ο ιδιοκτήτης του. Η ευρυχωρία που προσφέρει είναι μοναδική για την κατηγορία του, όπως και η διάθεση που φτιάχνει στους επιβάτες του, με τη μεγάλη ανοιγόμενη γυάλινη πανοραμική οροφή. Το νέο C3 Aircross είναι ένας γνήσιος εκπρόσωπος του προγράμματος Citroën Advanced Comfort® και ως τέτοιος, προσφέρει μια ολιστική εμπειρία χαλάρωσης και άνεσης στους επιβάτες, τη στιγμή που ο οδηγός του απολαμβάνει μία συναρπαστική εμπειρία οδήγησης. Το νέο C3 Aircross προσφέρει ευελιξία υψηλού επιπέδου στους δρόμους της πόλης, όσο άνεση και σιγουριά στον ανοιχτό δρόμο. Τα στοιχεία αυτά το χαρακτηρίζουν μοναδικό στην κατηγορία του. Το Νέο Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV φέρει το προηγμένο σύστημα Grip Control® και σε συνδυασμό με το Σύστημα Υποβοήθησης Καθόδου για έντονες κατωφέρειες (Hill Assist Descent), απογειώνει την ευκολία για τον οδηγό και την ασφάλεια στις μετακινήσεις. Σε αυτό το μήκος κύματος είναι και τα 12 σύγχρονα ηλεκτρονικά βοηθήματα οδήγησης με τα οποία εφοδιάζεται το Γαλλικό μοντέλο, τα 4 συστήματα συνδεσιμότητας αλλά και η πρόσφατη διάκριση από το Euro NCAP με την ανώτερη βαθμολογία των 5 αστέρων.

Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής του θεσμού Autobest, κος Ilia Seliktar, με δήλωσή του υπογράμμισε πως “είναι χαρά μου να συγχαίρω την Linda Jackson και την ομάδα της για την επικράτηση στο διαγωνισμό AUTOBEST 2018 και μάλιστα απέναντι σε αξιόλογο ανταγωνισμό. Απέναντι σε εξαιρετικούς αντιπάλους, το C3 Aircross αποδεικνύεται πως έχει όλες εκείνες τις αρετές που μπορούν να το στέψουν πρωταθλητή στις πωλήσεις. Απέναντι στους κριτές του θεσμού, το μοντέλο έδειξε πως έχει όλα όσα χρειαζόταν για να πάρει την υψηλότερη βαθμολογία. Για άλλη μια φορά, οι κριτές απέδειξαν πως μπορούν να ξεχωρίσουν τα πραγματικά αξιόλογα αυτοκίνητα, ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς, προσφέροντας έναν πραγματικό οδηγό προκειμένου οι καταναλωτές να κάνουν την καλύτερη επιλογή, αυτή που θα ταιριάζει και στις μελλοντικές τους ανάγκες”.

Σημειώνοντας 426.000 πωλήσεις στην Ευρώπη μέσα στο πρώτο 6μηνο του 2017, η Citroën κάνει ρεκόρ εξαετίας αναφορικά με την εμπορική απήχηση των μοντέλων της, σημειώνοντας παράλληλα και αύξηση του μεριδίου της κατά 5,6% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Ένας χρόνος έχει περάσει από το λανσάρισμα του Citroën C3, το οποίο έχει σημειώσει 230.000 πωλήσεις μέχρι στιγμής και τώρα έρχεται το Νέο Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV να δώσει νέα ώθηση στις εμπορικές επιδόσεις της Citroën.

Αναλυτικά η βαθμολογία έχει ως εξής:

  1. Citroen C3 Aircross – 1.423 βαθμοί
  2. Opel Grandland – 1.302 βαθμοί
  3. VW T-Roc – 1.205 βαθμοί
  4. Seat Ibiza – 1.190 βαθμοί
  5. Ford Fiesta – 1.182 βαθμοί
  6. Honda Civic – 1.138 βαθμοί

ΔΤ:  26 / 2017

Σχετικά με τη CITROËN

Η CITROËN πάντα συνδύαζε τη δημιουργικότητα και την τεχνολογία για τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση και ευχαρίστηση. Αυτή η φιλοσοφία είναι εμφανής και σήμερα μέσα από τη γκάμα των μοντέλων της. Από το 1919, τα αυτοκίνητα CITROËN παρέχουν ελκυστική και άκρως αναβαθμισμένη σχεδίαση – εμφάνιση καθώς και άνεση, συνδυάζοντας  χρήσιμη τεχνολογία. Τα οχήματα της Citroën αντιπροσωπεύουν την αλλαγή στο αυτοκινητοβιομηχανικό τοπίο, με περίτρανα παραδείγματα το νέο C3 και το νέο C3 Aircross Compact SUV. Η Citroën ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό για τη μοναδική εμπειρία του πελάτη, με υπηρεσίες όπως το Citroën Advisor και τις λύσεις μετακίνησης (Citroën Rent & Smile, Earn & Drive κλπ.). Με 10.000 σημεία πώλησης σε περισσότερες από 80 χώρες, η Citroën πώλησε σχεδόν 1.1 εκατομμύρια οχήματα το 2016. Την προηγμένη τεχνολογία της μάρκας αντικατοπτρίζουν και οι μεγάλες επιτυχίες στους αγώνες, με 8 τίτλους κατασκευαστών στο WRC και τρεις συνεχόμενους τίτλους κατασκευαστών έως το 2016 στο WTCC (FIA).